Wraz z marką Tchibo, pragniemy Was gorąco zaprosić do udziału w konkursie pod nazwą: „Słodkie Świąteczne Wypieki”. Zadanie jest proste. Zapewne wielu z Was już niebawem odda się świątecznemu pieczeniu, a zapach ciast, pierników, ciasteczek wypełni wasze domy. Sfotografujecie to, co upieczecie i podzielcie się z nami swoim pomysłem. Mogą to być przeróżne słodkie wypieki. Zdjęcia nadesłane na konkurs muszą być autorskie (własne), dołączcie do zdjęcia krótki opis i wyślijcie na adres amenuplease@gmail.com. Konkurs trwa od 19 listopada do 14 grudnia. Warunkiem uczestnictwa jest polubienie nas na Facebook'u, oczywiście, jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście :)
Liczymy na Waszą kreatywność, interesujące fotografie i niebanalne receptury :)
Regulamin konkursu
- Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest nadesłanie autorskiego zdjęcia przygotowanych wypieków. Każdy uczestnik wysyła zdjęcie i krótki opis na adres: amenuplease@gmail.com do dnia 14.12.2012r.
- Przepisy mają dotyczyć tylko wypieków, które ewidentnie związane są z Świętami Bożego Narodzenia.
- Warunkiem koniecznym uczestnictwa jest polubienie fun pag'u A menu please na Facebooku.
- Wszystkie nadesłane zdjęcia będą publikowane na Facebooku.
- Konkurs trwa od 19 listopada do 14 grudnia 2012 r.
- Jedna osoba może zgłosić maksymalnie 3 przepisy.
- A menu please wybierze JEDNEGO zwycięzcę.
- Wyniki konkursu zaprezentowane zostaną na blogu i na Facebooku.
- Zwycięzca o wygranej zostanie powiadomiony drogą mailową.
- Nagrodą w konkursie jest zestaw przyborów kuchennych marki Tchibo: zestaw do zrobienia piernikowego ludzika, tubki do dekoracji ciast i ciasteczek oraz minutnik.
- Wysłanie zdjęcia na konkurs jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Zestaw przyborów kuchennych |
Źródło: www.tchibo.pl |
Sponsorem nagród w konkursie jest Tchibo.
Więcej produktów ze świąteczne kolekcji możecie znaleźć na stronie www.tchibo.pl
Więcej produktów ze świąteczne kolekcji możecie znaleźć na stronie www.tchibo.pl
Szkoda, że tak krótko trwa konkurs, bo wiele wypieków powstaje przed Wigilią. Mój staropolski piernik bożonarodzeniowy leży już co prawda w lodówce, ale w postaci masy ciastowej, a pieczony będzie dopiero 17.12. :(
OdpowiedzUsuń